sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Haaste: 8 satunnaista asiaa

Lueskellessani muiden koirallisten blogeja sunnuntai-illan ajankuluksi eteeni pomppasi tällanen haaste. Sen mukaan pitää:

1.) Kiittää haastajaa
2.) Haastaa kahdeksan bloggaajaa ja ilmoittaa heille haasteesta
3.) Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään


1.) Tästä mä en voi kyllä henkilökohtaisesti kiittää, kun en tunne henkilöä enkä tiedä tuleeko hän tätä merkintää lukemaan, sillä kyseessä oli avoin haaste. Kiitos kuitenkin Varjon omistaja.
2.) Taidan tehdä samalla lailla, eli haastan kaikki tämän merkinnän lukeneet tekemään saman tehtävän. Ja jos teette tän, niin ilmoittakaa vaikka kommentilla mulle, niin käyn lukaisemassa teidän tekstit.
3.) Kahdeksan satunnaista asiaa minusta:
     3.1) Näin tällä viikolla yhtenä yönä unta, että mulla oli oma kämppä ja suunnittelin sinne keittiöremonttia. Ai että siitä keittiöstä olis tullut hieno!
     3.2) Mun pitäisi yrittää saada opiskeluhommia tehtyä, mutta jotenkin vaan onnistun välttelemään aihetta. Ensi viikolla voisin skarpata ja sopia parin kirjan suorittamisesta, niin saisin yhden kurssin kasaan.
     3.3) Olen yleensä tosi kylmänarka. Käytiin kuitenkin tänään Sisun kanssa ulkoilemassa pakkasta uhmaten. Puin meille kummallekin kunnolla päälle, joten in your face, pakkanen, ei tunnu missään! Okei, kyllä se vähän tuntui, ja ulkoilut jäi siksi lyhyeen, mutta tyhjää parempi kuitenkin.
     3.4) Mulla alkaa olla ihan sietämätön pentukuume. Se nostaa taas kummasti päätään eikä tällä ole järjen kanssa mitään tekemistä. Musta tuntuu, että kohta mä vaan kaappaan seuraavan vastaantulevan koiranpennun kainalooni ja vien sen kotiin!
     3.5) Oikeasti mä yritän kuitenkin pitää jalat maassa ja olenkin asettanut seuraavan koiran ottamiselle ehtoja: valmistuminen, isompi kämppä ja farmariauto. Voi huoh! Lottovoitto pliis!
     3.6) Pentukuumeen lisäksi on matkakuume. Musta ei olisi kuitenkaan reppureissaamaan, vaan mulla pitää olla siedettävä hotellihuone, jossa on ilmastointi, jääkaappi, tv ja oma kylppäri. Kustannussyistä matkustaminen on jäänyt aika vähälle. Monivuotinen innauksen kohde New York suorastaan huutaa mun nimeä!
     3.7) Pukeudun enimmäkseen farkkuihin ja neuletakkiin / huppariin, vaikka mekot imartelisivat mua enemmän. Lisäksi tykkään mekoista, enkä tajua miksen pidä niitä enemmän! Kait mä pidän niitä jotenkin vaivalloisina? Aion nyt skarpata mekkojen pitämisen suhteen ja ostinkin eilen itselleni Your Facesta uuden mekon, jota pystyn kivasti asusteilla muokkailemaan tilanteisiin sopivaksi.
     3.8) Mun on ollut lähiaikoina hirveän vaikea keskittyä kotona iltaisin yhteen asiaan kerrallaan. Tätäkin kirjoittaessa mulla on muutama muukin nettisivu auki, telkkarista pyörii leffa johon en jaksa keskittyä, pyykit on koneessa ja mielessä miljoona asiaa, mitkä pitäis tehdä.

Lopuksi vielä todistusaineistoa siitä, että oikeasti uhmattiin tänään pakkasta!
Kotona Sisusta kuoriutui sohvaeläin:

Ja Runebergin päivän kunniaksi mä otin ja leipasin torttuja. Taidan lähteä seuraamaan vaalivalvojaisia ja maistelemaan tekeleitäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti