torstai 22. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 pakettiin ja kohti uutta vuotta 2012!

Vuodelle 2011 olen vanhassa blogissa asettanut seuraavanlaisia tavoitteita:


Sisu:


- Jalka kuntoon ja mieluiten pysyvästi. Iloksi ja onneksi jalka ei ole juurikaan vaivannut tänä vuonna, kiitos alkuvuoden ahkeran fysioterapiassa ramppaamisen. Pari kertaa Sisu kävi myös KoiraSportissa uimassa. Kesän ui omatoimisesti ja loppuvuodesta käytin vielä hierojalla.
- Talvella renkaanvetoa, luistelua ja jopa pulkanvetoa. Tämähän sitten kosahti siihen, kun ostin vääränlaiset valjaat. Käytiin muutaman kerran luistelemassa, mutta siihen se sitten jäi. En uskalla riskeerata väärillä valjailla vetämistä tai sitä, että Sisu ottaa ja liukastuu ja menee paikat jumiin.
- Agilityn Jatko I -kurssi läpi. Ja läpi meni! Nyt ollaan jo Jatko II -kurssilla. Olen myös kirjoittanut haluavani Sisun kanssa mölli- tai kilpailemaan -kurssille. Joopajoo..
- Tokossa avoimeen luokkaan. Edelleen joopajoo..
- Pk-tottiksen harjoittelua. Nyt mä alkaisin jo vihellellä jos vaan osaisin.
- Jälkitreenit käyntiin ja jopa kisoihin? Treenailtiin jälkeä jonkin verran. Sisu osaa paremmin kuin minä. Tarvittaisiin joku, joka osaisi opettaa minua niin ehkä voitaisiin edistyäkin tässä. Belgiyhdistyksen pk-leiri oli kyllä tosi antoisa maastojen suhteen.
-Edes yksi CACIB. No rosvosektori! Vuoden 2011 näyttelysaldo on 5 x EH ja 1 x ERI.


Ja entäs ne mun omat tavoitteet?
- Sivuaineet valmiiksi, gradun ja syventävien aloittaminen. Sivuaineet on periaatteessa valmiit, johtamisesta voisi huvin ja urheilun vuoksi tehdä vielä pari kurssia jos intoa ja aikaa riittää. Gradun aihe meni vaihtoon eikä ole edennyt vielä mihinkään. Syventäviä on vähän tehtynä.
- Kandi ulos keväällä. No joopajoo. Olisin saanut kandin ulos jo helmikuussa, mutta kun en tosta akateemisesta maailmasta sen vertaa ymmärrä, niin luulin kusseeni tän homman. Kandi tulee nyt kuitenkin sit tammikuussa 2012, saa nähä mikä siihen suorituspäiväksi merkitään.
- Kieliopinnot siihen pisteeseen, että kandiin merkitään akateeminen suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja. Reality check: annoin ton espanjan olla.
- Lisää varmuutta koiran ohjaamiseen, kun ei pokka pidä kun koira pelleilee. No, repeileminen on vaihtunut raivareihin. Tai lähinnä piiloraivoan itekseni, pinna palaa.
- Kasvattajanimen keksiminen. Tää on ainoa, joka on täysin toteutunut! Kasvattajanimi on keksitty ja hakuprosessi on ohi. Viime viikolla maksoin Suomen Kennelliitolle 200,00 euroa siitä ilosta, että jos mulle joskus omia kasvatteja syntyy, niiden nimen eteen merkitään Sinji's. Odottelen vielä postia Kennelliitolta..
Vuoden 2012 suhteen voisin koittaa olla hivenen realistisempi. Eli tässäpä tulee:


Sisun tavoitteet:


- Agilityssa jatketaan Jatko II -kurssilla. Ei tulla läpäisemään sitä nyt ainakaan kevään aikana. Mulla ei riitä aika, eikä meillä kummallakaan innostus treenailla enempää kuin kerta viikkoon. Ja tällä tahdilla on turha odottaa etenevänsä kohti minkäänlaisia kisaryhmiä. Harrastellaan omaksi iloksi ja haetaan suoritusvarmuutta.
- Tokon ja pk-tottiksen suhteen en viitsi mitään tavoitteita edes asettaa. Ollaan molemmat ihan kyllästytty noihin kumpaankin.
- Jälkitreeneistä me sen sijaan tykätään. Näitä siis lisää. Meinasin laittaa, että kunhan on taas kelejä, mutta nyt on joulukuu ja tuolla pystyis ihan hyvin tekemään jälkeä vieläkin.. Olis kiva, jos edes jossain edistyttäisiin. Jospa se olisi tämä. Mitään kisatavoitetta en aseta, kun ei me tulla koskaan kisaamaan ton tottispuolen takia.
- Näyttelyiden suhteen olen vielä varovaisen toiveikas. KV-näyttelyitä pitäisi alkaa suunnittelemaan. Pitäis vaan vähän osata ennustaa tota turkkia, sillä en jaksais maksaa siitä, että vien mustan malinoisin hakemaan taas EH:ta.


Sinin tavoitteet:


- Töissä syyskuun loppuun asti, jonka jälkeen kuvittelin aloittavani täysipäiväisen opiskelun. Vaihtoehtona on selvitellä, voisiko gradua kirjoitella työsuhteessa.
- Aloitin ASP-lainasäästämisen, joten toivotaan, että vuosineljännestavoitteet täyttyy ja/tai ylittyy.
- Jos vaan töiltä jaksan, voisin käydä ne pari johtamisen kurssia työn ohella. Muita kouluhommia kattelen oman jaksamisen mukaan. Jouduin viikko sitten ilmoittamaan tentaattorille, että saa unohtaa mun osalta minkäänlaisten 20-sivuisten esseepakettien tarkistamisen. En minä jaksa enkä kerkiä töiden jälkeen opiskella.
- Julistan vuoden 2012 armottoman säästämisen vuodeksi. V*tuttaa olla koko ajan peeaa, joten kulutustottumukset syyniin.


Ei kai sit muuta. Ja sit tietty molemmille terveyttä ja onnea ja iloa ja blaablaa, kyllä te tiiätte. Ja itellenne kanssa!

Ps. ja nää sivun asetukset. Mulla palaa kohta käämi. Miksi nää tekstit vinksottaa? Äs, antaa olla.

2 kommenttia:

  1. Kunhan lumet sulaa keväällä ja alkaa taas olla sellaiset kelit, että kehtaa lähteä metsään, niin voitais mennä vaikka porukalla jälkeä ajamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jipii Aija! Mennään ihmeessä! Tule jo kevät! :)

      Poista