maanantai 28. lokakuuta 2013

Lahti kv 26.10.2013

Senna jatkoi voittoputkeaan Lahdessa. Tuomari oli tälläkin kertaa Norjasta, Mette Tufte. Arvostelu oli seuraavanlainen: "Feminine bitch. Excellent type. Good length of head. Nice eyes and ears. A bit open angulation in front. Moves typical from side. Excellent coat and colour." Senna käyttäytyi tälläkin kertaa tosi kiltisti, ei väistänyt tuomaria. Kia saa Sennan jotenkin bilemoodiin kehässä, ja sehän on oikein hyvä!

Lattiat olivat vähän liukkaat, muutamakin koira meni kuin Bambi jäällä. Jotkut keksivät kastella kengänpohjat ja koiran tassut vedellä luiston estämiseksi.

Huomasin Facebookista, että ilmeisesti Netan kaveri oli onnistunut saamaan Sennasta näin kivoja kuvia kehästä. Lainasin kuvat ihan kysymättä, sillä niissä näkyy kuvaajan tiedot. Että kiitos vaan kuvista. :)

Ehdittiin me vähän käydä ostoksillakin. Sennalle löytyi se violetti metallihäkki, voi ihanuus! Se oli vielä -30%, kun siitä on ykdestä pinnasta toisesta päästä kiinnitys irronnut. Ei löydetty myyjän kanssa sitä pinnaa, mutta on kuulemma ihan helppo korjata esim. metalliliimalla. Sennalle löytyi myös violetti vinkuva narupallo, kun entisen on ilmeisesti maa nielaissut. Se on Sennan paras treenilelu eikä vastaavaa ole osunut silmiin mistään. Tässä on hieman erilainen naru kuin aiemmassa, mutta Berran kojusta siis löytyi tämä. Ja Kiiralle purutyyny samasta paikasta.

Sunnuntaina Sisu pääsi Juulin kanssa mätsäriin lapsi ja koira -kilpailuun. Ella osallistui Lauran villiksen Meten kanssa. Molemmilla tytöillä meni oikein hienosti, oikein taitavia pikku handlereita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti