perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kuulumisia ja synttärit

Ollaan oltu paljon menossa lähiaikoina. Kävin Piian ja Kian kanssa Lena Dankerin luennolla Vilppulassa.  Senna kävi Seinäjoen ryhmänäyttelyssä tuloksena pelkkä ERI. Osallistuttiin myös SRY Uusimaan järjestämään maalimiespäivään Haukkuvaarassa. Sekä luennolta että maalimiespäivältä sain paljon irti. Kirjoitin myös muistiinpanoja, mutta milloinkohan ne ehtisi kirjoittamaan puhtaaksi? Samoin mun pitäisi päivittää kennelin toimintasuunnitelma, mutta kun ei mulla ole muka aikaa mihinkään.

Senna pääsi aloittamaan agilityn alkeiskurssin JAT:issa viime tiistaina. Oon niin innoissani! Tai ollaan molemmat. Senna leikki hallissa hyvin. Siitä saan kiittää sitä, kun oon pienestä asti vienyt sitä erilaisiin paikkoihin. Jossain oon siis onnistunut! Eikä Senna oudoksunut meidän kouluttajiakaan. Varsinkin Sisulle jo tuttu Laura oli ihan lempparia. Esteistä tutustuttiin renkaaseen, keppeihin, putkeen, aitaan ja maapuomiin. Sennalla on intoa enemmän kuin taitoa, mutta niin se pitää ollakin. Tiistai on tästä lähtien varmaan meidän molempien lempiviikonpäivä. :)

Pikkukoira ei olekaan enää ihan vauva, se täytti 19.3.2014 kokonaista 1 vuotta! Tässä kuva hurjista bileistä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti